Lanvin ♥ H&M hysteri!

Sold out.
Förvånad? Nej, knappast. Folk beter ju sig som gamar.
Jag själv njuter istället av en kopp saffransté i våra nya tuffa tékoppar i rött (of course).
Jag kanske kikar in i nätbutiken imorgon. Men ärligt talat, denna hysteri får mig att må illa!
Man köper ju verkligen kläderna enbart för märket. Visst för att Lanvin gör enligt mig fräcka accessoarer så som skor och väskor och att priset blir avsevärt mycket billigare i och med samarbetet med H&M men... a-ne! det är inte värt att köa och tälta på gatan för att sedan slita med sig kläder som om det gällde livet eller döden.
Jag gillar i alla fall inte den stilen, jag kör på det som är snyggt på mig och i mina ögon. Oavsett märke, ursprung, färg m.m.

Önskelista till jul

Ja, snart är den äntligen här!
Snön. Ljusen. Granen. Julklappshandlingarna. Julmaten. Glöggen. Lussebaket. Lucia. Julstöket. Advent. Julstämningen.
Jag älskar julen och allt vad det innebär! Julklappsfunderingar, pyssel, baka, snö... allt som julen hör till!
Jag borde kanske fundera på vad jag själv önskar mig i jul. Visst, fred i världen, mat och vatten till de fattiga, att ens släktingar och vänner är friska och krya. Men sen kommer ju allt det andra också. Julklapparna! Skriver jag inte ner glömmer jag ofta bort när jag kommer på något jag önskar mig, så en lista skulle passa perfekt.


Urläckert strasshalsband 199 kr samt exklusiv, elegant plånbok 149 kr, båda från Lindex.

Väntar med spänning på Lindex lyxigaste vinterkollektion Affordable Luxury by Ewa Larsson som lanseras den 8 december, lagom till jul.


Jag väntar också på H&M/Lanvins lansering den 23 november. Jag är väl inget fan av att trängas som packade sillar för att få just det plagget men det finns faktiskt några favoriter jag ändå kan tänka mig att "plågas" för att få. Men nej, jag jobbar ju. Och jag går hellre dit på kvällen efter jobbet. Eller jag kanske köper dem på blocket, för ja folk är som dårar och köper på sig en massa och säljer det direkt efter! Herregud, man måste ju pröva grejerna. Känna, se!
Billigt är det ju inte heller, som H&M brukar vara. Men Lanvin däremot säljer ju till lyxkunder så man ska väl va glad, men något vill jag nog ändå kosta på mig. Någon "lilla svarta", läckra skor eller varför inte den mörkblå festblåsan i siden?
Vad jag tycker är bra den här gången är att H&M har nya restriktioner: en storlek av varje plagg/skomodell och en vara av varje väska/accessoar per kund, så att så många som möjligt har möjlighet till kollektionen. Drottninggatan 56, Hamngatan 22, Sergelgatan 1 it is.

Onsdag 17 november

Vilken underbar helg jag har haft!

Enda sen min F kom hem från en veckas jobb i Tyskland har kärleken bara flödat! Visst var det lite småtråkigt och saknaden var stor, skäms nästan för en vecka är ju inte särskilt lång. Men den lilla veckan gav så mycket mer! Testa att va borta från varandra i några dagar/någon vecka då och då, för det gör verkligen susen! ;)

I söndags hade jag besök av Evelina och hennes syster Linnéa. Jag visade nya lyan, vi lunchade och drog sedan vidare till hötorget och konserthuset för att avnjuta LDK's festkonsert för den beridna högvakten som fyllde 25 år. Fantastiskt var det! För att inte tala om "efterfesten". Jag och Evelina kläckte idén om att dra hem till mig och laga trerätters till våra män. Vi lyxade till det med bruschetta till förrätt (mmm! säger jag bara), baconinlindad kyckling med ris och vitlökscreme fraiche med sallad till. Till efterrätt hade vi gjort den enkla men ack så aptitliga frusen vaniljvisp med hackad daim. Ett hett tips! Vilken söndagsmiddag det blev! Jag vet inte hur många ljus vi tände, men hela lägenheten var helt upplyst. Tom trappuppgången tronade med värmeljus! Är vi inte ena fantastiska hemmafruar! ;) Vi hade på tok för trevligt för att fota.

Måndagen var som en vanlig måndag. Man var lite seg efter helgen men jobbet flöt på bra. I god tid på morgonen är härligt. kvällen fortsatte till Nykvarn och Nykvarns musikkår. Vi har nu blivit med bil jag och F så nu går det fortare att ta sig till och från Stockholm. Aah! 1,5 timmes tågfärd är väl inget man längtar efter. Vi började redan med julmusiken för konsert är det inom kort; den hederliga julstämningen i Taxinge Kyrka den 18e december.

På vägen hem igår köpte jag med mig en hallmatta (behövligt nu när snö och slask så småningom drar igång) och kom hem till en enkel god middag, hederliga fiskpinnar, hemmagjort mos (of course!) och rivna morötter. En underlig film på det och lite mys och så var det onsdag igen. Vad tiden går snabbt!

När som helst ska jag dra mig hemåt för lunch och lite blädder i mina nya magasin (ELLE november/december, Damernas värld, Residence, Topp hälsa). En kopp kaffe och en bit choklad med havssalt på det!
Köpte en fin, chanelinspirerad väska tidigare idag. Till det extremt billiga priset 149 kr på Lindex.



Imorgon torsdag och fredag har jag heldagskurs på Scandic Ariadne hotell, engelska för receptionisten. Ska bli spännande!

Tonight's the night.

Äntligen! Som jag har längtat :) Nu är det bara drygt två timmar kvar innan vi får mötas igen! Jaaa! Ska snart hem och laga vår favoritsoppa med skaldjur och lax med en klick aioli till! Mmm. Recept och bilder kommer nog först imorgon, för jag kommer va alldeles för upptagen ikväll :)




Jag kan inte leva i en värld där inte du finns.


Bilden är lånad från http://hellomiami.blogg.se.

Den här bilden symboliserar lite av min kärlek till F (och så blir man ju själv lite kär i dem när man ser dem på bioduken). Jag blev så intresserad av veckans bloggerska Frida och hennes ritningar och målande. Jag har länge tänkt att jag bör sysselsätta mig med en hobby och nu har jag kommit fram till att jag ska ta upp ritandet igen.
För att jobba än mer effektivt tänkte jag börja lyssna mer på musik på arbetstid (det har jag alltid gjort när jag pluggat och det funkar bäst på mig för jag jobbar liksom bättre då). Nu skulle jag vilja dela med mig av Stings "Shape of my heart" men jag vet inte hur man lägger upp det här så det blir en framtida fråga.

Kram så länge ♥

Under konstruktion

Take it easy. Jag håller på att bli kodare. NOT! Men jag försöker väl åtminstone lära mig html. Snart klar och då dyker det även upp lite nytt och fräscht!

RSS 2.0