Lila onsdag!

För att visa mitt stöd för alla HBT:are har jag, dagen till ära, målat naglarna i en urhärlig lila färg (depend no. 163).




Titta Madicken, det snöar!

God morgon sömntutor!
Är det inte otroligt att den första snön redan är här!! Fast det är mer snöblandat regn än "riktig" snö. Och tur är väl det! Här om dagen gick jag i öppna klackskor utomhus, men idag känns det inte riktigt som rätt väder för det.
På med gummistövlar och galonisar!





Trots kyla, förkylningar, tågproblem, sämre framkomlighet med mera med mera, så älskar jag ändå vintern! När man har haft en varm och härlig sommar njuter man när de första höstlöven kommer. Likaså när den första snön börjar falla (jag är dock inget vidare fan av blötsnö!).
Att få klä sig varmt i en härlig kappa med stor sjal och vantar/handskar, varma kängor och en liten mössa på det är det så mysigt att strosa runt i ett vinterlandskap. Något annat jag njuter av är hela stämningen runt julen, med alla ljuslyktor och lysrör längs med gator och affärer. Att få krypa upp i soffan och burra in sig i en filt med en kopp varm choklad och läsa en bra bok, titta ut på snön som faller. Det är mysigt! Åh, jag längtar redan!
Senast igår när vi kollade på sporten på TV blev jag sugen på att åka skidor! Vi får väl se hur det blir den här vintern. Om man ändå hade en egen fjällstuga... ;)



Vad tycker du om vinter och snö?

På pysselhumör!



Jag blev plötsligt hemskt sugen på att dekorera/måla naglarna! Som den nagelbitare jag är/har varit gick jag och förlängde mina naglar för att få ett slut på det hela. Ja, ellerhur vem vill se en nagelbitares händer? Inte alls charmiga (enligt mig)! Jag stortrivs i längre naglar. Visst, i början kan det vara lite krångligt att handskas med dem men man lär sig.

Jag vill lära mig att göra nagelförlängning på mig själv (det är ju inte vidare billigt att gå till salong varje gång en nagel går av eller förstörs på ett eller annat sätt) men inte bara därför. Alla har vi olika smak och jag tror vi alla känner oss själva bäst. Blir det inte som man tänkt sig har man ju bara sig själv att skylla! :)
Har du bra tips på hur/var man lär sig detta? Kommentera!


Bilderna är lånade från http://cherlindrea.se/

Det där med pyssel och nageldekorationer ser jag inte som något avancerat. För när man väl har fina naglar blir man mer medveten om sina händer och då vill man väl alltid ha dem fina, inte sant?
Öva! Öva! Öva! Man kan ju inte göra värre än fel, och är det inte så att man lär sig av sina misstag!? ;)
Det blir snarare lite pyssel att hitta rätt produkter (lack, glitter, dekorationer, verktyg....) men har du tips även på detta får du gärna lämna en liten kommentar, då blir jag glad! :)

Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram ♥

Good morning to You!

Det är väl ingen som undgått att vi går mot mörkare tider. Visst är det svårt att åma sig ur sängen sådär på morgonkvisten, då man hellre ligger kvar under det varma täcket och bara blundar, bara lite till....
Det här blir nog mitt första morgoninlägg hittills, men kanske en bra vana för då kanske jag kommer upp lite tidigare om mor'narna. Jag ska väl egentligen inte klaga, min pojkvän går hemifrån kl. 7 (och då har jag knappt öppnat ögonen). Men så'nt är livet!

Senare ikväll har Livgardets Dragonmusikkår tillsammans med Urban Agnas brassfest konsert på Sveriges Radio, studio 2. Som den stalker jag är kommer jag naturligtvis att närvara!
För mer info se: http://www.forsvarsmakten.se/sv/Forband-och-formagor/Forband/Livgardet-LG/Nyheter/Livgardets-dragonmusikkar-moter-Urban-Agnas/

Ha en fortsatt fin morgon, så hörs vi senare! Kramar ♥

Har tappat suget på sistone

Hej bloggen! Senare ikväll kommer jag skriva ett fulltaligt inlägg med de senast gågna veckorna... har haft så mycket på sistone, höstmörkret har gjort mig seg och trött - blä! Men nu har jag, sakta men säkert, börjat acceptera det som det är.

Vi hörs snart igen, kramar

10.10.10

Supermysig återträff igår. Super seg söndag idag. Puss! <3

Wall Street från topp till tå!

Idag nalkas ett stort event här på jobbet. Som ni kanske minns hade vi en biovisning här på jobbet för ungefär två veckor sedan. Då visade vi den första Wall Street-filmen för att förbereda inför idag, då den andra filmen "Wall Street: Money Never Sleeps" visas på Filmstaden Sergel här i Stockholm.
Klädkoden är, självklart,- Wall Street.
Jag som inte föddes förrän sent åttiotal har inte sådär mycket erfarenhet av axelvaddar och allt vad de bar runt på "den gamla goda tiden". Så jag kör helt enkelt på snäv kjol i svart, grårutig kortärmad skjorta, svarta strumpbyxor, röda pumps, and of 'course red lips! ;)
Bilder dyker upp imorgon.

Vi startar upp kvällens event med förmingel här på jobbet, med snittar och drinkar. Mmm!
På väg till biosalongen grabbar man en liten goodiebag fylld med härligheter!
Vi kommer fylla en hel biosalong (160 platser). Bara det är rätt häftigt! En hel biosalong bara för jobbet! ;)



Bilden ovan: Gordon Gekko i den första Wall Street-filmen.

Bilden ovan: Shia LaBeouf

Bilden ovan: Carey Mulligan

Bilden ovan: Tyra Banks klär sig stilfullt.

Bilden ovan: stilig festblåsa!

Bilden ovan: Catwalkens version av Wall Street.

Vilken balfrisyr ska jag välja?

Ja, det är inte bara att ruffsa lite i håret. Man vill känna sig lite extra fin. Speciell. Men det är inte så enkelt som man kanske skulle hoppas på... visst kan man gå till närmaste frisör, men det är ju inte direkt billigt.
Jag kan verkligen inte bestämma mig. Hjälp! Vad tycker ni?

Här om dagen lekte jag själv fram en rätt så fräck frilla, se nedan.


Jag har tänkt mig en fin blomma i håret. Röd passar ju bra då klänningen går i vinrött. Nu testade jag ju bara hemma på kammaren men i skarpt läge vill jag inte ha massa synliga små hårklämmor. Däremot några glammiga strasstenar skulle sitta fint (som på bilderna ovan). Frågan är bara hur detta som bäst kan hålla hela kvällen?!


Jag blev lite inspirerad av Jessica Albas mycket eleganta håruppsättning. Den ser dock lite för avancerad ut för att kunna göra på sig själv. Har du något bra tips?

Om jag inte ska köra på den "hemmagjorda" frisyren tycker jag att tjejen nedan har en grymt snygg frilla! Men - då behöver jag ha extensions! Vad tror ni skulle passa mig bäst? Kommentera gärna!
Balen är nästa fredag 14 oktober.


Bilden: hittade jag hos http://jlunde.blogg.se/category/frisyrer.html när jag sökte på google.

Innehållsrik helg

Hej igen bloggen!
Har varit lite seg på att uppdatera... har liksom tagit vara på det "verkliga" livet istället :)
Men nu är jag tillbaka för att berätta mer om detaljerna kring min helg.

Fredagsöl på jobbet. Myskväll med Fille.
Jag och Filip kickstartade lördagsmorgonen med lite ki boxning. Vi var helt färdiga men fick ändå städa upp inför finbesök av Filips familj. Vi skålade i våra nyinköpta champagneglas och avslutade sedan kvällen med tjeckiska korvar och schnitzel på Soldaten Svejk.
Men det tar inte slut där! Vi blev lite sugna på att mysa runt i barrskogen och ägnade vår söndag åt svampplockning i skogarna runt Enhörna.

Den nya veckan börjar dåligt med en mycket osmaklig västerbottenpaj till lunch. Blä. Senare på eftermiddagen jämnas det dock ut. Det är ju trots allt kanelbullens dag. Och självklart hade vi beställt kanelbullar till alla på jobbet!

RSS 2.0